VšĮ „Prienai“

Kaziuko mugė Prienuose

Šventės

Kovo 2 d. kviečiame į Kaziuko mugę Prienų kultūros ir laisvalaikio centre!
Kaziuko mugė Prienuose – tai pavasario atidarymas ir didžiausia rankų darbo gaminių kūrėjų iš visos šalies mugė Prienuose.
Prienų kultūros ir laisvalaikio centre šurmuliuos ir šventinę nuotaiką kurs ansamblių pasirodymai. Mugėje dalyvaus daugiau nei 60 amatininkų iš visos Lietuvos, kurie pristatys savo rankų darbo gaminius: tradicinę medinę, keraminę, odos, mezgimo, siuvimo, audėjų, juvelyrikos ir kitus dirbinius, taip pat maisto produktus.
Neatsiejama Kaziuko mugės atributika – verbos mojuos iš toli ir kvies pasidžiaugti pavasarinėmis spalvomis. Pakvips gardžiausiais ir šviežiausiais kepiniais – riestainiais, namine duona, pyragais. Rimtesniam užkandžiui galėsite rinktis iš kaimiškų rūkytų mėsos gaminių, rūkytos žuvies, gurmaniškų sūrių. Savo aromatais užburs vaistažolių rinkiniai ir prieskonių mišiniai. Amatininkai į mugę atveš rankų darbo medžio ir keramikos dirbinių, pintinių.
Čiupkit draugą už parankės ir nepraleiskite progos apsilankyti, apsipirkti ir gerai praleisti laiko Prienų Kaziuko mugėje!

  • Įėjimas į Kaziuko mugę nemokamas;
  • Mugės darbo laikas: 11:00-16:00;
  • Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas. Renginyje dalyvaujantis asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar kitose media priemonėse.